zaagwerken

Zaagwerken voor nieuwbouw en renovatie

Nieuwbouw of renovatie van een bestaand pand? Doorslijpen van beton, beton zagen, zagen van deuren of trapopening maken?
U kan steeds bij D&T terecht voor al uw zaagwerk op maat. Dankzij ons high tech machinepark en onze ervaren medewerkers zijn er weinig beperkingen en kan u bij ons terecht voor elke opdracht. Zowel voor eenvoudige als heel complexe zaagwerken beschikken we immers over de nodige uitrusting en knowhow.

Vloerzagen

We staan garant voor precisiewerk en beschikken over de nodige machines om ook het grote en zwaardere vloerzaagwerk tot een goed einde te brengen. We zagen tot een diepte van 40 cm, ook op moeilijk bereikbare plaatsen.

Enkele toepassingen van vloerzagen:

  • ruwbouwfase of renovatie: aanpassingen en wijzigingen in betonwerken, alle betonzaagwerken, trapgat zagen in welfsels, zoldergat maken, doorslijpen steen of muren, beton affrezen, enz.
  • wegenwerken: zagen van krimpvoegen is asfalt, doorslijpen van beton, beton frezen, asfalt zagen en boren van asfalt in functie van fietspaden, rails, enz.
  • materialen: beton, steen, tegels en alle steensoorten

Sleuven frezen voor vloerverwarming

Met onze professionele frees voor vloerverwarming brengen we snel en precies sleuven aan in (afwerk)vloeren voor de plaatsing van kunststof vloerverwarmingsbuizen. De diepte van de sleuven kan uiterst nauwkeurig worden afgesteld en de frees is voorzien van geïntegreerde stofafzuiging.

Dankzij deze techniek moet de bestaande dekvloer van een woning niet verwijderd worden en moet er nauwelijks extra opbouwhoogte voorzien worden.

We werken steeds met diamantzaagbladen van hoogwaardige kwaliteit waardoor we sleuven kunnen frezen in zeer uiteenlopende harde en zachte materialen.

Mogelijke toepassingen:

  • vloerverwarming frezen in beton en cement
  • vloerverwarming frezen in marmer en natuursteen
  • vloerverwarming frezen in tegels en tegelvloeren

Sleuven frezen voor vloerverwarming is zowel geschikt voor kleine ruimtes, zoals badkamer of keuken, als voor grotere oppervlakten of een volledige woning.