vloerverwarming

Steeds meer mensen kiezen voor vloerverwarming. Logisch, vloerverwarming is immers een zeer aangename manier van verwarmen die bovendien ook vaak een besparing betekent op de energiefactuur.

Vloerverwarming infrezen in bestaande dekvloeren of afwerkvloeren.

Ook in woningen met een bestaande dekvloer of afwerkvloer is het mogelijk vloerverwarming te leggen zonder eerst zware breekwerken uit te voeren. Met onze gespecialiseerde apparatuur frezen we buisbanen in de bestaande vloeren. We voorzien daarbij een patroon van lange sleuven, meestal 1 tot 2 cm diep, waarin uw installateur vervolgens de verwarmingsbuizen legt en aansluit.
Deze oplossing is niet alleen financieel zeer interessant maar bovendien vermijd je een hoop overlast.

De oplossing voor kleine en grote ruimtes.

  • Badkamer en keuken: In deze kleine ruimtes waar veel tijd wordt doorgebracht is vloerverwarming een interessante oplossing. Dankzij het infrezen in de bestaande vloer kan je in deze ruimtes vloerverwarming voorzien zonder al te ingrijpende werken aan de bestaande inrichting.
  • Ook in grotere ruimtes zoals een woonkamer is vloerverwarming zeer aangenaam en comfortabel. Door in te frezen in de bestaande vloer vermijd je extra opbouwhoogte waardoor bv deuren niet moeten aangepast worden.
  • Uiteraard kan ook de volledige woning van vloerverwarming voorzien worden. Dankzij onze professionele machines brengen we sleuven aan in zeer uiteenlopende materialen, van beton tot tegelvloeren.